Kafshë

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju sugjerojmë

Shkruar nga Anabel

2 Tetor 2022

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

Qentë e vegjël mund të jenë më të brishtë, më të qetë dhe më të përshtatshëm për fëmijët e kujdesshëm. Qentë e mëdhenj janë më të përshtatshëm për familjet me disa anëtarë, por kërkojnë shëtitje të rregullta dhe hapësirë për të luajtur.

Nëse hapësira e shtëpisë suaj është më e përshtatshme për një qen me madhësi të vogël – ndryshe nga një pastor gjerman apo labrador – duhet të konsideroni këto raca sepse njihen si disa nga qentë më të mirë për familjet dhe fëmijët:

Dachshund

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

French Bulldog

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

Havanese

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

Papillon

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

Cavalier King Charles Spaniel

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

Pug

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

Shih Tzu

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

Maltese

Doni të merrni një qen të vogël? Ja çfarë ju

Burimet: PetMD, PetFinder