Top List

Sondazh: Çfarë e bën një burrë tërheqës, në sytë tuaj?

Shkruar nga Anabel

2 Tetor 2022

Sondazh: Çfarë e bën një burrë tërheqës,

Cili nga burrat në fjalë ju duket më tërheqës referuar situatave të ndryshme?

Futesh në lokal dhe sheh një djalë me të cilin ke flirtuar ca herë. Të përshëndet pa fjalë.

Poll

Sheh që djali më sipër fillon të flasë me një shok. 

Poll

Filloni të flisni bashkë. 

Poll

Erdhi ora të largoheni dhe ai të kërkon numrin. 

Poll

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI