Java e Modës

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni momentin që i mrekulloi të gjithë!

Shkruar nga Anabel

1 Tetor 2022

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni

Eshtë padyshim momenti i Bella Hadid! Të gjithë sytë ishin mbi 25 vjeçaren teksa kjo e fundit gjatë Javës se Modës në Paris hyri në pasarelë thuajse nudo dhe doli me fustan!

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni

Si mund të ndodhë kjo? Gjatë sfilatës së Coperni, fustani i Bella-s u bë në moment përmes një spray në ngjyrë të bardhë.

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni

Momenti i jashtëzakonshëm, teksa Hadid qëndronte pa lëvizur ndërkohë që në trup "gdhendej" fustani i saj, u prit me duartrokitje nga audienca që mbeti e mrekulluar. 

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni

I gjithë procesi u bë live, teksa Bella ndihmonte dizajnerat të spruconin mbi trupin e saj fustanin që kishin ideuar për të. 

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni

Rezultati i punës së 4 artistëve ishte ky!

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni

Një fustan i bardhë, elegant me dekolte të hapur dhe krahë të rëna.

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni

Perfekt për linjat e Bella-s! I gjithë momenti i ngjante një vepre arti që po realizohej në moment dhe Bella e shfaqur fillimisht topless dhe vetëm me të brendshme, ia doli më së miri të kthehej në muzën e të gjithëve!

Bella hyri në pasarelë nudo dhe doli me fustan: Duhet të shihni

Burimi: Daily Mail