High Tech

2 në 1, varkë dhe makinë? Shihni pak ç'thotë Elon Musk për Tesla-n e re!

Shkruar nga Anabel

1 Tetor 2022

2 në 1, varkë dhe makinë? Shihni pak ç'thotë
Photo Credits: Alamy Stock Photo

Tesla Cybertruck do të jetë e papërshkueshme nga uji dhe mund të përdoret si varkë. Elon Musk ka pohuar se Cybertruck-u i ri do të jetë në gjendje të kthehet një varkë, duke u bërë plotësisht i papërshkueshëm nga uji, për të përfunduar udhëtime të vogla, duke përfshirë një të rëndësishëm për vetë Musk.

Elon ka bërë shpesh deklarata të çuditshme, por kjo e fundit mund të jetë një deklaratë e vërtetë dhe shumë serioze.

“Cybertruck do të jetë mjaftueshëm i papërshkueshëm nga uji për të shërbyer shkurtimisht si një varkë, kështu që mund të kalojë lumenj, liqene dhe madje edhe dete që nuk janë shumë të trazuar”.

Ja ku e keni, edhe pse Cybertruck nuk është ende i disponueshëm. Prodhimi do të fillojë në mes të vitit 2023.

2 në 1, varkë dhe makinë? Shihni pak ç'thotë

2 në 1, varkë dhe makinë? Shihni pak ç'thotë

Burimi: Unilad