Celebrity

Me apo pa dëshirën tonë, tani dimë *shumë* për jetën seksuale të Justin dhe Hailey-t!

Shkruar nga Anabel

29 Shtator 2022

Me apo pa dëshirën tonë, tani dimë *shumë* për
Photo Credits: Cosmopolitan

E sinqertë si kurrë më parë, Hailey Bieber foli hapur për marrëdhënien e saj me Justin Bieber, veçanërisht për aspektin seksual dhe zbuloi disa detaje të marrëdhënies së tyre në çift: pozicionin e saj të preferuar, në cilën orë të ditës preferon të jetë intime dhe nëse ata do të ishin të gatshëm për të pasur treshe.

A është Justin Bieber i hapur për një treshe?

"Nuk funksionon për ne të dy. Ne kemi punuar aq shumë që të jemi në hapësirën ku jemi tani dhe t'i besojmë njëri-tjetrit, dhe ka një besim dhe lidhje kaq të bukur sa nuk mendoj se është diçka që do ta bëja”, u shpreh Hailey.

Gjatë bisedës, Hailey Bieber ka rrëfyer se koha që u pëlqen më shumë për të bërë seks janë mbrëmjet.

Pozicioni i tyre i preferuar? Doggy Style.

A ju pëlqen të eksperimentojnë me pozicione të tjera? Sigurisht.

Pse na duhet ne ky informacion? Po, ke të drejtë. E lëmë me kaq.