Celebrity

Jo vetëm ne, por edhe miqtë e Brad Pitt dhe EmRata-s janë konfuzë për marrëdhënien e tyre

Shkruar nga Anabel

28 Shtator 2022

Jo vetëm ne, por edhe miqtë e Brad Pitt dhe EmRata-s janë
GETTY IMAGES

Kemi një përditësim të ri për marrëdhënien e paqartë, konfuze dhe të pakonfirmuar të Brad Pitt dhe EmRata-s, të cilët po takohen me njëri-tjetrin, por jo tamam-tamam në takime romantike.

Mesa duket, edhe miqtë e tyre janë paksa në ajër për këtë raport dhe sipas burimeve “EmRata dhe Brad po shpenzojnë shumë kohë me njëri-tjetrin, por miqtë nuk janë shumë të sigurt nëse është diçka serioze”.

Sipas burimit, nuk po takohen “zyrtarisht” dhe zërat thonë se Brad nuk po del me njeri tani, megjithëse del me modelen. Madje, po takon edhe njerëz të tjerë…

Artikuj të sugjeruar: