QUIZ

Test: Sa e fiksuar je pas modës?

Shkruar nga Anabel

28 Shtator 2022

Test: Sa e fiksuar je pas modës?
DESIGN BY INGRID FRAHM/ IMAXTREE

Sa më shpejt ta pranojmë, aq më mirë është! Të gjitha jemi të fiksuara pas modës dhe risive, por masa është ajo që na veçon. Në këtë test, pikërisht këtë masën do të gjejmë.

Jepi, mos ki turp, përballu me fiksimet e tua!

PQuiz