Celebrity

Hailey Bieber flet për pretendimet se ajo ‘i mori’ Selenës Justin-in

Shkruar nga Anabel

28 Shtator 2022

Hailey Bieber flet për pretendimet se ajo ‘i mori’ Selenës

Hailey Bieber këmbëngul se ka një "të vërtetë" pas asaj se si u lidhën ajo dhe burri i saj, Justin Bieber - dhe kjo nuk përfshin fare Selena Gomez.

Modelja do të shfaqet në podcastin "Call Her Daddy" këtë javë dhe adreson pretendimet se ajo "i mori" Justin-in Selenës.

"A ke pasur ndonjëherë lidhje me Justin në mënyrë romantike në të njëjtën kohë me [Gomez]?" prezantuesja Alex Cooper pyet në një klip paraprak.

“Kjo është çmenduri. Unë fjalë për fjalë nuk kam folur kurrë për këtë gjë,” përgjigjet Hailey. "Shumë nga gjërat që erdhën pas dhe urrejtja kanë të bëjnë [me faktin që njerëzit mendojnë] ‘Oh, ti ia more [Justin-in]’.”

“Njerëzit duhet të dinë të vërtetën. Sepse ka një të vërtetë,” shtoi ajo.

Hailey nuk e ka diskutuar kurrë publikisht dramën që përflitet shpeshherë në lidhje me ish-çiftin Justin-Selena, por ka folur se si urrejtja e fansave të Jelena ka ndikuar në jetën e saj.

"Ka kaluar shumë kohë," tha Hailey në prill, duke iu referuar se sa kohë ka kaluar që kur Gomez dhe Bieber u ndanë.  “Unë shikoj punën time. Unë nuk bëj asgjë, nuk them asgjë. Më lini të qetë.”

Justin dhe Selena u ndanë përfundimish në 2018-ën, vetëm disa muaj para se Justin t'i propozonte Hailey-t.

Pra, kanë kaluar 4 vjet që kur ajo Hailey u martua me burrin që donte dhe ajo po pyetet për Selena-n, ish-in e tij, në një podkast. Interesante.