Astro Fun

How to seduce someone based on their horoscope sign

Shkruar nga Anabel

27 Shtator 2022

How to seduce someone based on their horoscope sign

Each of the 12 zodiac signs has a "secret" that you need to know in order to do it for yourself.

Aries

Aries likes someone with an honest, passionate and straightforward personality. They don't always make the first move so be ready to break the ice. Their very intelligent nature will help you achieve your goal, so be attentive and smart. Start the conversation with a detail you noticed in order to make it a little interesting.

Taurus

If you are aiming to catch the eye of someone with the sign of Taurus, then humor should be the strong point. They are characters that don't acclimatize quickly, so you have to be patient. Once they start to feel more comfortable, you will see a dramatic change in the relationship. Taurus is a sign that adores gifts such as food, music and travel.

Gemini

Communication is the only way to win the heart of Gemini. Explore ideas, art, music and start debates together. Your ability to play with words will bring him closer. If the person you like does not have an expressive nature, then this part will have to be covered by you.

The crab

Largoni frikërat dhe pasigurirat kur të jeni duke flirtuar me një Gaforre. Natyra e tyre empatike dhe mbrojtëse do eliminojë çdo ndjenjë negative që mund të keni. Dhe meqënëse kanë kaq shumë për të dhënë, po kaq shumë presin nga të tjerët. Harrojini dhuratat materiale, por sigurohuni të keni kapacitetin emocional dhe intelektual për të mbajtur ritmin e tyre. Njerëzit e kësaj shenje preken shpejt, prandaj në rast se humbisni durimin, qetësohuni dhe merrni frymë disa herë. Në çaste debatesh dhe mund të kërkoni falje për të mos e lënduar.

Luani

Kjo shenjë e fuqishme ka nevojë për një partner që është 100% i angazhuar në lidhje. Porsa t’i tregoni përkushtimin, Luani do e çojë pasionin dhe kiminë në një nivel tjetër. Kur lidhja të bëhet më serioze, duhet të mundoheni ta bëni interesante si në fillim në mënyrë që ata të mos humbasin pëlqimin.

Virgjëresha

Kjo shenjë është e fiksuar pas detajeve. Duke qenë se kujdesen shumë për veten dhe mjedisin ku jetojnë, presin të njëjtën gjë dhe nga të tjerët. Gjatë kohës që shoqëroheni me ta duhet të bëni kujdes me higjienën personale dhe detajet. Duhet t’u tregoni që mund të kenë besim dhe të shprehen hapur rreth problemeve që kanë.

Peshorja

Nëse arrini të komplimentoni “asetet” më pak të fshehura të një Peshoreje, atëhere sapo jeni futur në zemrën e tyre. Organizoni takime në vende të veçanta dhe krijojini mjedisin e përshtatshëm që ata të flasin rreth vetes. Mos i detyroni në marrjen e një vendimi, edhe nëse ky i fundit është vendimi i duhur për t’u marrë. Flisni dhe jepni argumenta, por në fund lërini të vendosin vetë.

Akrepi

Keni zgjedhur një shenjë shumë të vështirë për të dashuruar! Njerëzit e kësaj shenje nuk pëlqejnë të flasin për veten dhe rrethohen nga misteri. Bëni kujdes sepse mund të gjendeni përballë anës së errët të Akrepit për shkak të një situatate tensionuese. Nëse e shikoni që gjërat s’po shkojnë siç duhet, mundohuni t’i jepni fund në mënyrë shoqërore.

Shigjetari

Romantiku i përhershëm! Shenja që na natyrën e saj ka flirtimin dhe debatet. Shigjetari është padyshim një shenjë shumë sociale, prandaj disa shaka apo poezi të mbushura me emocion janë zgjidhja perfekte. Duke qenë se njerëzit flirtojnë vazhdimisht me këtë shenjë, duhet t’u tregoni atyre sa serioze i keni qëllimet.

Bricjapi

Shenja me dëshirat më të mëdhaja seksuale ka nevojë për një “lojë dashurie”. Duhet t’ia bëni të vështirë, duke e afruar dhe duke e larguar herë pas here. Bëjini të kërkojnë më shumë. Megjithatë ruani masën pasi ata mund ta humbasin interesin. Bricjapi e urren sipërfaqësoren dhe injorancën. Duhet të jeni të përgatitur mirë para se të nisni një lidhje me një Bricjap.

Ujori

Sa arrini të respektoni lirinë tregon dhe sa shanse do keni me një Ujor. Një shenjë kaq inteligjente, tërhiqet vetëm nga një partner simulues, i mirëinformuar dhe modest. Ujorët tregohen besnikë, por vetëm nëse arrini të mbani gjallë interesin e tyre. Duhet të tregoni sa shumë i vlerësoni që në takimet e para.

Peshqit

They are people who enjoy diversity, but above all they want to feel that you love them. Adventure, humor and the unknown are the keys to the heart of Pisces. Their free-spirited personality sometimes takes advantage of others. Protect them, but do it so they don't understand.

Source: Higher Perspectives