Celebrity

Princi George e ka përgjigjen në majë të gjuhës nëse dikush nga klasa guxon ta ngacmojë!

Shkruar nga Anabel

27 Shtator 2022

Princi George e ka përgjigjen në majë të gjuhës

Princ George mund të jetë vetëm 9 vjeç, por e ka shumë të qartë çfarë e pret në të ardhmen dhe di si t'i përgjigjet situatave të sikletshme! Burime pranë familjes mbretërore thanë se vogëlushi gjatë një debati me shokun e klasës i tregoi vendin këtij të fundit duke i dhënë përgjigje sa naive aq edhe domethënëse.

Princi George e ka përgjigjen në majë të gjuhës

Djali i madh i princit William dhe Kate Middleton i ka treguar shokut të klasës "të bëj kujdes me të sepse i ati i tij do të jetë mbreti i ardhshëm". Princi i vogël ka të drejtë, por sidoqoftë, përgjigje hap vend për debat. 

Princi George e ka përgjigjen në majë të gjuhës

Të gjithë fëmijët mbretërorë janë rritur duke qenë shumë të ndjeshëm ndaj monarkisë dhe përgjegjësive që ka jeta mbretërore. Përfaqësues të familjes, shtojnë se George-it i është thënë se një ditë do të jetë ai mbreti, prandaj princi dhe princesha nuk duan t'i japin që tani shumë përgjegjësi mbi shpatulla.

Pavarësisht kësaj, nga përgjigjet, 9-vjeçari duket më shumë se gati! 

Burimi: Daily Mail