Astro Fun

Të suksesshëm dhe seksi: Të famshmit (shqiptarë dhe të huaj) që janë Peshore!

Shkruar nga Anabel

27 Shtator 2022

Të suksesshëm dhe seksi: Të famshmit (shqiptarë dhe të
ALEX SANDOVAL

Peshoret janë joshës, të ekuilibruar dhe shumë tërheqës, ndaj sigurisht që këta persona të famshëm do t’i përkisnin kësaj shenje:

Lori Hoxha, 19 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha)

Valdrin Sahiti, 19 tetor

Të suksesshëm dhe seksi: Të famshmit (shqiptarë dhe të

Enca, 19 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ENCA (@enca)

Sarah Berisha, 25 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah P Berisha (@sarah.berisha)

Noizy, 27 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOIZY OTR (@noizy)

Mozzik, 29 shtator

Të suksesshëm dhe seksi: Të famshmit (shqiptarë dhe të

Kim Kardashian, 21 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Serena Williams, 26 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Bella Hadid, 9 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Will Smith: 25 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Gwyneth Paltrow, 27 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Cardi B, 11 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B All Access (@cardiallaccess)

Doja Cat, 21 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Dakota Johnson, 4 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota Johnson (@dakotajohnson)

Addison Rae, 6 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)

Halsey, 29 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Gwen Stefani, 3 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Avril Lavigne, 27 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne)

Catherine Zeta Jones, 25 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Lil Wayne, 27 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Wayne (@liltunechi)

Hilary Duff, 28 shtator

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

A$AP Rocky, 3 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRIM (@asaprocky)

Bruno Mars, 8 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Mars (@brunomars)

Matt Damon, 8 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Damon (@matt_damon_official)

Nick Cannon, 8 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Hugh Jackman, 12 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Usher, 14 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

Kate Winslet, 5 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Zac Efron, 18 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

Eminem, 17 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Snoop Dogg, 20 tetor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Artikuj të sugjeruar: