How to wear

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si t'i vishni për t'u dukur më 'cool'

Shkruar nga Anabel

27 Shtator 2022

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si

Xhinset e viteve 70-të janë rikthyer fuqishëm në modë dhe nuk kanë ndërmend të largohen për ca kohë. E bëjnë siluetën tonë lehtësisht të duket bukur, veshjen më të thjeshtë e shndërrojnë në stil dhe janë mjaftueshëm të thjeshta për t'u kombinuar. Me pak fjalë, do të dominojnë kudo këtë sezon, prandaj para se t'i blini, frymëzohuni.

Me çfarë shkojnë më shumë?

1.Pardesy lëkure + çizme të bardha

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si

2.Këmishë të gjerë + këpucë me majë

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si

3. Xhaketë vintage + një çantë të vogël për mbrëmje

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si

4. Xhup/xhaketë e fryrë, kambale dhe xhinset e lirshme që doni më shumë

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si

5. Kombinojini me triko. Shpesh.

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si

6.Me të zeza nga koka tek këmbët - chic!  

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si

7. T-shirt të bardhë, xhaketë lëkurë, çizme me majë

Xhinset e gjera do të qëndojnë për shumë gjatë: Si

Burimi: Who What Wear