Sex

Cilat janë fantazitë seksuale më të zakonshme te gratë?

Shkruar nga Anabel

26 Shtator 2022

Cilat janë fantazitë seksuale më të zakonshme te gratë?

Fantazitë seksuale janë mëse normale dhe të zakonshme. Gratë ndajnë pikërisht këto fantazi dhe ato janë:

Të shohë partnerin/en duke bërë seks me dikë tjetër.

Të bëj seks në librari/bibliotekë, në fshehtësi dhe pa asnjë zhurmë.

Të kryej marrëdhënie me një fqinj.

Të marr pjesë në një orgji.

Të bëj një festë ku askush nuk më njeh, por të gjithë duan të bëjnë seks me mua.

Jam shumë e dhënë pas marrëdhënieve submissive-dominant dhe më pëlqen që dy burra të eksplorojnë dhe lëpijnë trupin tim.

Të flirtojnë dhe të bëjë gjeste seksuale në publik. E adhuroj.

Të bëj seks në çati, me pamje nga i gjithë qyteti.

Fantazoj për një aktore, e cila pas shfaqjes të më ulet në gjunjë dhe unë thjesht ta adhuroj.

Gjatë ditës, mendoj sikur bëj seks me ish-të dashurin.

Dua të kryej marrëdhënie në një tualet publik, por kam frikë se mos më kap policia.

Të bëj seks në një shtëpi plot me pasqyra.

Të kryej marrëdhënie ndërkohë që dëgjoj këngë shumë seksi.

Artikuj të sugjeruar: