Shendeti i Gruas

Ca gjëra që ju me siguri nuk i dinit për gjoksin tuaj

Shkruar nga Anabel

26 Shtator 2022

Ca gjëra që ju me siguri nuk i dinit për gjoksin tuaj

#1.

Gratë e tjera e shohin gjoksin tuaj. Shumë shpesh!

#2.

Seriozisht, ndoshta po vishni numrin e gabuar të sutjenave. 8 gra nga 10 e bëjnë këtë.

#3.

Gjoksi juaj mund të pësojë orgazmë. Stimulimi i thithkave mund të çlirojë oksitocinën, që sjell kontraktimin e vaginës dhe kjo sjell orgazmën. Sepse këtë bëjnë vaginat kur gjërat bëhen...interesante.

#4.

Ekzistojnë 4 lloje thithkash. Normale, të sheshta, të fryra dhe të invertuara. Filloni ekzaminimin tani!

#5.

Lëkura e gjoksit tuaj thahet më shpejtë se çdo pjesë e trupit. Prandaj tregohuni të kujdesshme me hidratimin.

#6.

Në botë, 6% e njerëzve kanë një thithkë tepër. Ok, kjo ishte pak shokuese!

#7.

Numri juaj i sutjenave është në ndryshim të vazhdueshëm. Ja një pasojë pozitive e ciklit menstrual.

#8.

Çdo ditë prodhohen 4 milion reçipeta. Që domethënë goxhaaa.

#9.

Thuhet se burrat që preferojnë gratë me gjoks të madh janë financiarisht të pasigurtë. Sipas një studimi, ata i lidhin gjokset e mëdhenj me bollëkun.

#10.

Gjokset mund të peshojnë deri më 9 kg.

#11.

Të fjeturit përmbys mund të ndryshojë formën e gjoksit. Prandaj mjekët këshillojnë të vendosni një jastëk poshtë tyre për mbështetje.

Burimi: Cosmopolitan