Celebrity

Miqtë e Adam Levine thonë se këngëtari flirton me vajza të tjera sepse “i pëlqen vëmendja”

Shkruar nga Anabel

23 Shtator 2022

Miqtë e Adam Levine thonë se këngëtari flirton me vajza
Getty Images

Besojmë se tani je përditësuar me skandalin e Adam Levine. Nëse jeton poshtë gurit, po të bëjmë një përmbledhje: Një modele 23-vjeçare akuzoi këngëtarin për tradhti ndaj të shoqes, Behati Prinsloo, e cila është shtatzënë. Adam Levine madje, guxoi t’i thoshte modeles 23-vjeçare (Sumner Stroh) se do t’i vendoste fëmijës që pret me Behati-n, emrin e saj. Më pas, disa gra të tjera, bënë të njëjtën gjë, duke demaskuar këngëtarin dhe mesazhet e tij flirtuese.

Burime pranë këngëtarit thonë se Levine e bën të gjithën këtë sepse i pëlqen vëmendja.

“Pse e bën ai këtë? Sepse i pëlqen vëmendja. I pëlqen më shumë se të tjerëve”, thonë miqtë e tij. Gjithashtu, shtojnë edhe se “asgjë nuk ka ndodhur mes Levine dhe modeles 23-vjeçare dhe (Adam) betohet për këtë”.

Ndërkohë, Levine ka reaguar pas skandalit, duke thënë se e “tejkaloi masën” dhe se kur dërgonte mesazhet, ishte në një periudhë të vështirë në jetën e tij.

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI