Celebrity

Kris Jenner është aq e pasur, sa harroi që kishte një apartament në Beverly Hills

Shkruar nga Anabel

23 Shtator 2022

Kris Jenner është aq e pasur, sa harroi që kishte një

Kris Jenner u ofroi shikuesve të “Kardashians” një vështrim të banesës së saj në Beverly Hills dhe zbuloi se e kishte harruar që e kishte.

“Ky është një vend i lezetshëm,” i tha ajo të bijës, Khloe Kardashian. Khloe tha se Jenner “madje harroi që e zotëronte këtë pronë.”

Kris Jenner është aq e pasur, sa harroi që kishte një

"Mezi pres të jem mjaftueshëm e pasur, sa të harroj që kam prona diku," tha Kardashian duke shtuar me një theks tallës britanik, "Oh, unë kam një apartament në Beverly Hills! E harrova atë!”

“E harrova,” tha Jenner.

Kris Jenner është aq e pasur, sa harroi që kishte një

Më pas ajo sqaroi se prona ishte blerë për të qenë më afër me nënën e saj, Mary Jo “MJ” Campbell, dhe kushërirën Cici Bussey, të cilat gjithashtu kanë prona në zonë.

"E harrova që e kam,” tha Jenner duke qeshur. "Kjo tingëllon qesharake, apo jo?"

Aspak, Kris! Aspak! *emoji që qan*

MOS I HUMBISNI