Celebrity

Duhet ta shihni Rina Lipën (motrën e Duas) si modele

Shkruar nga Anabel

23 Shtator 2022

Duhet ta shihni Rina Lipën (motrën e Duas) si modele
@yigit/ Instagram

Dua Lipa është super e famshme, por edhe familja e saj s’mbetet pas. Këtë herë, Rina Lipa, ka qenë qendra e vëmendjes, falë pjesëmarrjes në sfilatën e Javës së Modës në Milano, për markën “GCDS”.

Duhet ta shihni Rina Lipën (motrën e Duas) si modele

Ajo u shfaq mahnitëse, me një fustan rrjetë dhe çizme të gjata lateks. Dua, si një motër krenare, e ka ndarë parakalimin e Rinës në Instagram, duke shkruar: “Miss Rina”.

Duhet ta shihni Rina Lipën (motrën e Duas) si modele
@dualipa/ Instagram

Rina, ka sfiluar për markën “GCDS”, edhe vitin e kaluar, duke çelur sfilatën.

Artikuj të sugjeruar: