Kinema & TV

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju bëjë edhe më kuriozë për serialin!

Shkruar nga Anabel

22 Shtator 2022

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

Komedia e Netflix me Lily Collins, "Emily in Paris", është konfirmuar se do të ketë jo vetëm një sezon të tretë, por edhe një të katërt. 

Një vit pasi u zhvendos nga Çikago në Paris për punën e saj të ëndrrave, Emily e gjen veten në një udhëkryq vendimtar në çdo aspekt të jetës së saj. E përballur me dy rrugë shumë të ndryshme, asaj do t'i duhet të vendosë saktësisht se ku qëndrojnë besnikëria e saj - në punë dhe në jetën romantike - dhe çfarë do të thonë këto vendime për të ardhmen e saj në Francë, teksa Emily vazhdon të zhytet në aventurat dhe kthesat befasuese i që siguron jeta në Paris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Ende nuk dihet shumë për sezonet e reja, por fotot e mëposhtme mjaftojnë për të na futur në botën me shumë ngjyra dhe jo pak drama të Emily-t. Të mos flasim pastaj për veshjet fantastike të personazheve!

#1

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

#2

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

#3

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

#4

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

#5

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

#6

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

#7

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

#8

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju
Photo Credits: Netflix

#9

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju

#10

Sezoni i ri i 'Emily in Paris' përmes fotove, do t'ju

Edhe pse nuk ka ende një datë fikse pritet që sezoni i tretë të shfaqet në fund të vitit 2022 ose në fillim të 2023-shit. Ndërkohë, sezoni i katërt pritet të dalë në fund të vitit 2023.