Flokët

Fiks në kohë për vjeshtën: Priyanka Chopra bëhet (më) bjonde dhe duket kaq mirë!

Shkruar nga Anabel

22 Shtator 2022

Fiks në kohë për vjeshtën: Priyanka Chopra bëhet
Photo Credits: Getty Images

Nuk ka një kohë më të mirë se fillimi i një stine të re, për të bërë një ndryshim në ngjyrën e flokëve. Mjafton të shihni Priyanka Chopra-n që të bindeni për këtë.

Aktorja u shfaq në New York, të mërkurën më 21 shtator dhe dukej fantastike me flokët e reja.

Me flokë të gjatë, të shtrirë dhe në nuanca karamel - ngjyra duket ideale për vjeshtën dhe Priyanka-s i rri kaq mirë. 

Fiks në kohë për vjeshtën: Priyanka Chopra bëhet
Photo Credits: Getty Images

Ekspertët e quajnë si "bjonde e rehatshme", sepse ndryshimi është aty, por ju nuk jeni 100% bjonde. Duket si më e mira e dy botëve apo jo?!

Fiks në kohë për vjeshtën: Priyanka Chopra bëhet
Photo Credits: Getty Images

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI