Celebrity

Vërdallë po thuhet se Johnny Depp është lidhur me ish-avokaten e tij

Shkruar nga Anabel

22 Shtator 2022

Vërdallë po thuhet se Johnny Depp është lidhur me
Shutterstock

Johnny Depp mund të mos jetë më siiiinglee (P-A-N-I-K!!!).

Sipas “The Sun”, në horizont kemi një romancë të re mes Johnny Depp dhe ish-avokates së tij, Joelle Rich, e cila e ka përfaqësuar aktorin në gjyqin e zhvilluar në Mbretërinë e Bashkuar.

Burimet thonë se kanë super kimi dhe se lidhja është serioze. “Mes tyre nuk është diçka serioze”.

Burime të tjera shprehen për “US” se gjithçka është shumë diskrete dhe se Depp dhe Rich takohen nëpër hotele, për ta mbajtur private lidhjen.

Rich, teknikisht dhe ligjërisht është e martuar, por po bën procedurat e divorcit me bashkëshortin, me të cilin ka 2 fëmijë.

Jollie ka qenë avokatja e Johnny Depp në gjyqin e mbajtur në vitin 2018, kundër Amber Heard.

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI