Moda

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë të vjeshtës

Shkruar nga Anabel

22 Shtator 2022

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
miro.medium

Tani që koha u freskua, të duhen të tjera kombinime. Ndaj jemi ne këtu, që të të japim ca ide:

Fustan i shkurtër dhe pardesy

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@kelsrfloyd/ Pinterest

Fund dhe triko

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
dzen.ru

Fustan dhe xhaketë

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
miro.medium

Pantallona të shkurtra dhe pulovër

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@clossfashion0518/ Pinterest

Xhinse, t-shirt dhe pardesy

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
miro.medium

Streçe dhe bluzë me mëngë të gjata

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@Fashionista0704

Xhinse, t-shirt dhe xhaketë

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@magazineellefr/ Pinterest

Fund saten dhe pulovër

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@sustainablyprity/ Pinterest

Sarafan dhe bluzë me mëngë të gjata

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@refinery29/ Pinterest

Pantallona lëkure dhe bluzë

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@whowhatwearuk/ Pinterest

Kostum dhe t-shirt

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@WhoWhatWear/ Pinterest

Xhaketë lëkure dhe fustan i shkurtër

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@heavunly/ Pinterest

Fustan i gjatë saten dhe triko

Me këto ide kombinimesh, do të dukeni stylish çdo ditë
@WhoWhatWear/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: