Flokët

Pas Rachel, edhe prerja e flokëve të Monica-s po bëhet #trend dhe ju duhet të shihni si duket!

Shkruar nga Anabel

21 Shtator 2022

Pas Rachel, edhe prerja e flokëve të Monica-s po bëhet #trend dhe
Photo Credits: Getty Images, Glamour

Modeli ikonë i flokëve të Jennifer Aniston-it "Rachel" mund të jetë sërish trend, por ajo nuk është e vetmja nga seriali "Friends" që po rikthen trende.

Së fundmi, edhe prerja "Monica" po merr vëmendjen që meriton. Prerja është një kombinim mes flokëve të Monica-s në sezonin e parë dhe të dytë. Duket si një kombinim i prerjes pixie dhe asaj bob, pra mund ta quajmë "pixie".

Pas Rachel, edhe prerja e flokëve të Monica-s po bëhet #trend dhe
Photo Credits: Getty Images, Glamour
Pas Rachel, edhe prerja e flokëve të Monica-s po bëhet #trend dhe
Photo Credits: Getty Images, Glamour

Shihni disa modele më poshtë dhe zbuloni se si mund të eksperimentoni me flokët, tani që po freskohet!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YUKI (@yukistylist)

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YUKI (@yukistylist)

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YUKI (@yukistylist)

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YUKI (@yukistylist)

Burimi: Glamour