Celebrity

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i Mbretëreshës së ndjerë!

Shkruar nga Anabel

19 Shtator 2022

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i
Photo Credits: Getty Images

Charlotte është një kombinim i qëndrimit të qetë të nënës së saj dhe shpirtit aventuresk të babait. Por ajo që njerëzit po vënë re gjithnjë e më shumë është ngjashmëria e këndshme mes saj dhe gjyshes së ndjerë, mbretëreshës Elizabeth. 

Nëse nuk jeni të bindur, shihni fotot më poshtë:

#1

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#2

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#3

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#4

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#5

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#6

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#7

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#8

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#9

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

#10

Fotot krahasuese: Princesha Charlotte duket një version 'mini' i

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI