Style Tips

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për ta kombinuar me stil

Shkruar nga Anabel

18 Shtator 2022

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

Eshtë sërish sezoni i trikove! Sado të "mërzitshme" apo të dala nga moda mund t'ju duken në një moment, të gjitha e dimë që janë pjesë e domosdoshme e garderobës. Eshtë fiks copëza që i duhet veshjes për t'u plotësuar 100%. Mund t'i vishni me gjithçka, por nëse s'jeni fare të frymëzuar, hidhini një sy kombinimeve më poshtë.

1.Një triko oversize + pantallona të drejta + çantë tote

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

2.Xhinse me bel të lartë + triko set

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

3. Fustan mëndafshi + triko të mbajtur hapur

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

4. Një triko me printe + fustan i trikotuar treçereksh

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

5. Trikon si bluzë për ta kombinuar me pantallonat tuaja të lëkurës

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

6. Triko me shkëlqim + fund me shkëlqim + kanotjere

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

7. Xhinse, kambele dhe një triko me printe

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

8. Triko me jakë gjigante + pantallona me printe

Ju duhet vetëm një triko për vjeshtë: 8 mënyra për

Burimi: Who What Wear