Thonjtë

Thonjtë french në formë V-je janë zyrtarisht #trend: 10 ide si t'i bëni!

Shkruar nga Anabel

18 Shtator 2022

Thonjtë french në formë V-je janë zyrtarisht #trend: 10 ide
Photo Credits: @menoulnails/ Instagram

Nëse ka diçka që interneti e ka me bollëk, janë idetë për dizajne e forma thonjsh. Së fundmi, duket se manikyri french po rikthehet (në fakt, a ka ikur ndonjëherë?!) dhe modeli që po qarkullon është vërtet i këndshëm: French, në formë V-je. Ne kemi bërë një listë me 10 dizajne thonjsh nisur nga ky model dhe nuk dimë cilin model të zgjedhim më parë:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karen Vazquez Reyes (@remiknails)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ?? ?????? (@_nailssbyj)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VANCOUVER NAILS (@thepaintshopnailstudio)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mae (@menoulnails)

#5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber (@slayingnails247)

#6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails with finesse (@nailswithfinesse)

#7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOT TAKING CLIENTS ?? ?? (@divine_creations_mua)

#8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cas' Nails (@casnails)

#9

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ???????? (@byr0sie)

#10

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by | MANSFIELD TX NAIL ARTIST | (@upperclassnails)

Burimi: Pop Sugar