Astro Fun

Këto 4 shenja janë 'sirenat joshëse' të horoskopit!

Shkruar nga Anabel

18 Shtator 2022

Këto 4 shenja janë 'sirenat joshëse' të
Photo Credits: NSS G-Club

Harta astrologjike mund të deshifrojë disa nga tiparet tuaja karakteristike, përfshirë këtu edhe sharmin tuaj provokues. 

Dhe ndërsa të gjitha shenjat e zodiakut kanë një anë sensuale të tyre, disa kanë një joshje të parezistueshme që mund t'i magjepsë të gjithë.

Këta njerëz kanë një aftësi joshëse shpesh të pakontrolluar dhe herë të tjera të qëllimtë - të ngjashme me sharmin misterioz që përshkruhet për sirenat.

Kur kërkoni të përcaktoni nivelin tuaj të joshjes, Afërdita, planeti i dashurisë, është vendi ku duhet të shihni. Kjo sepse Afërdita pasqyron mënyrën se si sillemi kur bëhet fjalë për romancën. Nëse shenja juaj e Afërditës është e vendosur në një shenjë të horoskopit të drejtuar nga ai planet (Demi dhe Peshorja), ka të ngjarë të jeni një magnet sensual.

Ju gjithashtu mund të shihni shenjën tuaj të Marsit, i cili lidhet drejtpërdrejt me seksin, agresivitetin dhe sensualitetin.

Thënë këto, 4 shenjat me fuqinë më joshëse të horoskopit janë:

1. Demi (20 Prill - 20 Maj)
2. Luani (23 korrik - 22 gusht)
3. Peshorja (23 shtator - 22 tetor)
4. Akrepi (23 tetor - 21 nëntor)

Burimi: Bustle