Celebrity

Po sikur në vend të Kate Middleton të ishte princeshë Britney Spears?

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2022

Po sikur në vend të Kate Middleton të ishte princeshë
Deets inside

Nuk e di nëse e mbani mend, por Britney Spears, nga princesha e pop-it, fare thjesht mund të ishte edhe princesha e Britanisë së Madhe.

Dikur, këngëtarja rrëfeu për kopertinën e “NW” se një natë, princi William e ftoi për darkë, ndërkohë që Spears ishte në një tur në Britani. Këngëtarja tha se komunikonte me princin përmes e-mail, ku ai dhe e ftoi për një date, i cili fatkeqësisht nuk ndodhi kurrë, sepse William thjesht nuk erdhi në takim.

“Dashuria e tyre kibernetike” nuk funksionoi dhe sipas thashethemeve, pallati mbretëror nuk do ta pranonte Britney-n në familjen mbretërore dhe sipas kopertinës së revistës, “pallati mbretëror kishte frikë prej saj”.

Po sikur në vend të Kate Middleton të ishte princeshë
NW magazine

Këtë e tregoi qartë edhe mohimi i lidhjes Britney-William nga pallati Buckingham, ku zëdhënësit mbretërorë e mohuan një lidhje të mundshme mes të rinjve, kohë përpara se ylli i pop-it të jepte interevistën.

Edhe Christopher Andersen, shkrimtari mbretëror, e ka pranuar romancën e Britney dhe William. “(William dhe Spears) u munduan të ishin bashkë kur ishin të rinj. Ka pasur shumë telefonata në telefon, por s’e mbaj mend pse nuk ia dolën të ishin bashkë”, u shpreh ai.

 Nuk e dimë pse nuk ndodhi, por mund ta imagjinojmë sa interesante do të ishte që Britney të kishte titullin “princesha e Wales”!

Artikuj të sugjeruar: