Celebrity

Okaay, duhet ta shihni Margot Robbie dhe Brad Pitt në trailer-in e filmit të ri!

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2022

Okaay, duhet ta shihni Margot Robbie dhe Brad Pitt në trailer-in e filmit
Getty Images

Damien Chazelle, regjisori i “La la Land”, rikthehet me një film të ri, të quajtur “Babylon”.

Kasti është thjesht fantastik, pasi Brad Pitt dhe Margot Robbie do të jenë në rolet kryesore dhe subjekti i filmit i referohet me karrierën e yjeve në vitet ’20. Ndërkohë, është publikuar trailer-i i parë i "Babylon" dhe duket kaotik, seksi dhe për më tepër, duhet parë patjetër.

Okaay, duhet ta shihni Margot Robbie dhe Brad Pitt në trailer-in e filmit
PARAMOUNT PICTURES
Okaay, duhet ta shihni Margot Robbie dhe Brad Pitt në trailer-in e filmit
PARAMOUNT PICTURES.
Okaay, duhet ta shihni Margot Robbie dhe Brad Pitt në trailer-in e filmit
PARAMOUNT PICTURES.

Robbie dhe Pitt do të luajnë rolet e dy artistëve, të cilët janë në pika të ndryshme të karrierave të tyre dhe filmi, i cili deri tani ka ngjallur kuriozitetin e të gjithëve, do të shfaqet në kinema në 6 janar 2023.

Okaay, duhet ta shihni Margot Robbie dhe Brad Pitt në trailer-in e filmit
PARAMOUNT PICTURES.

MOS I HUMBISNI