Astro Fun

Fajin pse ti kërkon vëmendje gjithë kohës s'e ke ti, e ka shenja jote

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2022

Fajin pse ti kërkon vëmendje gjithë kohës s'e ke ti, e

Dashi

Një prej shenjave më të vullnetshme, lozonjare dhe pasionante në të njëjtën kohë nuk kanë frikë të flasin hapur çfarë mendojnë, por karakteri i tyre aq i fortë është e pamundur të mos bëhet protagonistë i situatave. Dashët janë gjithmonë të zhurmshëm dhe krenarë për veten dhe pavarësia e tyre i ndihmon të dallohen nga turmat. Energjia e tyre i tërheq njerëzit prandaj shpesh janë pikë referimi edhe grupet shoqërore.

Luani

Askush s'e do vëmendjen më shumë sesa një Luan që do të komandojë! Duke qenë se shkëlqejnë njësoj si ylli i tyre në qiell, janë njerëz që kanë lindur për të qenë në vëmendjen e të gjithëve. Vetëbesimi i tyre ndihet lehtësisht në mes të turmës dhe është e pamundur të mos e kthesh kokën kur në rrugë kalon një Luan me shije, me posturë fantastike dhe shumë i talentuar! Nuk është faji i tyre që duan vëmendje, janë mbretërorët e zodiakut.

Shigjetari

Disa njerëz janë drejtues të lindur dhe ky është pikërisht rasti i Shigjetarit. Kjo shenjë zjarri është shpirti i festës dhe nuk i tremben fare vëmendjes së njerëzve. Shigjetarët janë përgjithësisht njerëz të informuar, inteligjentë dhe të dhënë pas eksperiencave të jetës- kjo e bën personazhin e tyre shumë interesant në sy të të tjerëve. 

Burimi: Bustle