Thonjtë

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e momentit

Shkruar nga Anabel

12 Shtator 2022

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

Thonjtë ombré! Vërtet mund të mos jetë teknika më e guximshme apo më e re e thonjve, por e shohim vazhdimisht. Në TikTok ka me dhjetëra mijëra kërkime për thonjtë ombré dhe janë në qendër të vëmendjes.

1 – Formë bajameje ombré

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

2 – Glazed donut ombré

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

3 – Rose quartz ombré

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

4 – Ombré french

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

5 – Rozë dhe lejla ombré

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

6 – Peach ombré

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

7 – Roza klasike ombré

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

8 – Xixa

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

9 – Total pink ombré

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e

10 – Milky pink ombré

Thonjtë: Estetistet po e quajnë këtë teknikë trendin e