Celebrity

Ekziston një vajzë në botë që refuzon Leo DiCaprio-n dhe ajo është Gigi Hadid

Shkruar nga Anabel

10 Shtator 2022

Ekziston një vajzë në botë që refuzon Leo DiCaprio-n
Getty Images

Ndoshta e kemi paragjykuar pak Leo-n kur themi që i interesojnë vajzat nën 25 vjeç. Këtë e tregon më së miri interesi i aktorit për supermodelen, e cila është 27 vjeç dhe mikesha e tij.

Sipas burimeve, Leonardo DiCaprio ka sy vetëm për Gigi Hadid në këtë moment, por le të themi që nuk është reciproke.

“Leo i ka sytë te Gigi, por ajo nuk ka treguar interes. Ata janë miq, por ajo nuk do diçka romantike (me Leo-n) në këtë periudhë”, u shpreh burimi.

Na vjen keq Leo, por mos harro edhe që Gigi është mike shumë e mirë me Blake Lively, me të cilën Leo ka pasur një histori dashurie.

Pra, më në fund, doli një vajzë që e refuzon Leonardo DiCaprio, edhe pse ai theu ligjin e “25-ës” për të.

Gigi, yaas queen!

Artikuj të sugjeruar: