Style Tips

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos duket e zakonshme

Shkruar nga Anabel

9 Shtator 2022

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

Një xhaketë lëkurë mund të jetë shumë bazike, ose shumë stil: Këtë e zgjidhni ju! Janë thjesht disa detaje të vogla në mënyrën e kombinimit që e bëjnë xhaketën e lëkurës të duket jo e zakonshme. 

Meqë jemi fiks në sezonin e tyre, frymëzohuni me ca ide.

1. Xhinse, xhaketë dhe çizme të zeza

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

2. Një fustan mëndafsh dhe shapka me pak takë

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

3. Pulovrën e famshme me vija kombinojeni me streçe dhe xhaketë

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

4. Fund saten, bluzë të thjeshtë dhe xhaketën

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

5. Pantallona kaki kombinuar me një golf të hollë

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

6. Lëkurë mbi lëkurë

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

7. Minifund, geta me detaje dhe xhaketë lëkure oversized

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

8. Crop top, pantallona të gjera dhe xhaketën krahëve

8 mënyra kombinimi që xhaketa jote e lëkurës të mos

Burimi: Who What Wear