Celebrity

Sekreti i suksesit për Madonna-n? Seks, seks, seks

Shkruar nga Anabel

5 Shtator 2022

Sekreti i suksesit për Madonna-n? Seks, seks, seks

Madonna ka fituar 7 çmime Grammy, ka realizuar 14 albume, i referohen si ikonë mode përveçse muzike dhe gjejni çfarë: Gjithë sukseset ja atribuon seksit! 

Gjatë një videoje të fundit, publikuar në YouTube, Madonna iu përgjigj fansave në mënyrën më të sinqertë të mundshme dhe tha se aktiviteti më i preferuar i saj mbetet seksi. Shenja e horoskopit? "Seksi". Fiksimi i momentit? "Seksi". Çfarë e mban të motivuar? "Seksi". Mantra e jetës? "Seksi"! Sekreti i suksesit? "Seksi". 

Sekreti i suksesit për Madonna-n? Seks, seks, seks

Çfarë i pëlqen më shumë të bëjë? "Seks!" Për të mos vazhduar me ushqimin e saj të preferuar, (që për momentin bëri sikur e harroi), Madonna iu përgjigj gjithashtu një pyetje goxha interesante...

Nëse do t'i duhej të vishte vetëm diçka gjatë gjithë jetës së saj çfarë do të ishte thoni ju?

Madonna pa u menduar fare tha: "Varësja ime flori 24 karat në formën e vibratorit." Pra, Madonna ka një varëse në formë vibratori që s'do ta hiqtë kurrë nga qafa e saj. Çfarëdo që të ndodhë. Për asnjë arsye në botë.

Burimi: Pop Sugar