High Tech

Dizajni, ngjyrat dhe çmimi: Thashethemet për iPhone 14

Shkruar nga Anabel

5 Shtator 2022

Dizajni, ngjyrat dhe çmimi: Thashethemet për iPhone 14
Foto: Unbox Therapy

Seria e iPhone 14 ka të ngjarë të prezantohet më 7 shtator.

Ndonëse pretendohet se janë të ngjashme me iPhone 13, modelet e iPhone 14 Pro pritet të ofrojnë një ridizajn më të madh. Kamera kryesore mendohet se do të jetë e përmirësuar 48 MP.

Dizajni, ngjyrat dhe çmimi: Thashethemet për iPhone 14
Foto: Madmix

iPhone 14 standard ka të ngjarë të duket si paraardhësi i tij; modelet iPhone 14 Pro mund të duken pak më ndryshe.

Dizajni, ngjyrat dhe çmimi: Thashethemet për iPhone 14
Foto: Sleepy Afternoon/Weibo
Dizajni, ngjyrat dhe çmimi: Thashethemet për iPhone 14
Foto: EverythingApplePro/YouTube

Për opsionet e ngjyrave, thashethemet thonë se do të ketë opsione ngjyrash Midnight, Starlight dhe Product RED, ndërsa bluja aktuale do të zëvendësohet me një blu më të lehtë. Sa i përket iPhone 14 Pro, një burim nga Kina pohoi se krahas ngjyrave të njohura të iPhone si Graphite, Silver dhe Gold Pro, opsioni i ri për këtë vit do të jetë një vjollcë e errët.

Dizajni, ngjyrat dhe çmimi: Thashethemet për iPhone 14
Foto: Sleepy Afternoon

Sa i përket çmimit, modelet e iPhone 14 Pro janë paralajmëruar të kenë një rritje çmimi prej rreth 100 dollarë, por në këmbim mund të ofrojnë 256 GB hapësirë. iPhone 14 Pro mund të arrijë në 1,099 dollarë dhe iPhone 14 Pro Max mund të arrijë në 1,199 dollarë. iPhone 14 standard pritet të kushtojë 799 dollarë, ndërsa iPhone 14 Max 899 dollarë.

Dizajni, ngjyrat dhe çmimi: Thashethemet për iPhone 14

MOS I HUMBISNI