Astro Fun

Shënoji këto data, sepse do të sjellin ndryshime të mëdha në jetën tënde

Shkruar nga Anabel

2 Shtator 2022

Shënoji këto data, sepse do të sjellin ndryshime të
KATIE BUCKLEITNER

Shtatori erdhi, jemi në sezonin e Virgjëreshës dhe mëse gati të përqafojmë magjiken dhe mistiken. Kjo periudhë të inkurajon të përpilosh një plan dhe të punosh për të arritur qëllimet.

Në disa data specifike, ndodhin ngjarje të rëndësishme qiellore, ndaj mbaji shënim:

4 shtator – Afërdita hyn në Virgjëreshë.

9 shtator – Në Peshore nis prapavija e Mërkurit (po, po, do rikthehen ca ish-të dashur/a).

10 shtator – Hëna e plotë te Peshqit (shumë ndjesi dhe realizime ëndrrash të presin).

22 shtator – Dielli hyn në Peshore/ Ekuinoksi i vjeshtës.

22 shtator – Dielli në Pshore bashkohet me Mërkurin, në të njëjtën shenjë.

23 shtator – Sërish Mërkuri grindavec, këtë herë në prapavijë te Virgjëresha.

25 shtator – Hënë e re në Peshore.

29 shtator – Afërdita hyn në Peshore.

Artikuj të sugjeruar:

 

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI