Out and About

Coca-Cola Zero në Sunny Hill Festival

Shkruar nga Anabel

26 Gusht 2022

Coca-Cola Zero në Sunny Hill Festival

Festivali Sunny Hill e ka shndërruar Tiranën në qendër të vëmendjes së të rinjve jo vetëm në Tiranë e Shqipëri por mbarë Europën dhe më gjerë. Kjo është një nga ngjarjet muzikore më madhështore të Tiranës për këtë vit dhe po pritet me padurim nga të gjithë.

Coca-Cola, në cilësinë e partnerit strategjik të Tiranës, si Kryeqyteti Europian i Rinisë do të jetë prezente me Coca-Cola Zero në Chill Zone, në Sunny Hill Festival, duke përfshirë të rinjtë në një atmosferë frymëzuese dhe elektrizuese.

Coca-Cola Zero në Sunny Hill Festival

Chill Zone me Coca–Cola Zero është konceptuar si një hapësirë argëtuese dhe krijuese për të gjithë, e cila do të jetë e pasur me aktivitete tek Parku i Madh i Liqenit Artificial të Tiranës duke nisur nga data 26 Gusht. Të pranishmit do mund të shijojnë yjet e muzikës në skenën madhështore të Sunny Hill Festival, duke u freskuar me pijen më të dashur Coca-Cola Zero – Një shije që duhet provuar!

Coca-Cola Zero në Sunny Hill Festival

Prezenca në Sunny Hill Festival është vijim i përkushtimit që Coca-Cola ka ndërmarrë në mbështetje të aktivitetve që po zhvillohen në Tiranë në kuadër të “Tirana, Kryeqytetit Evropian i Rinisë” të cilat kanë në fokus aktivitete kulturore, projekte mbi qëndrueshmërinë, diversitetin, mjedisin dhe organizime inovatore që synojnë të fuqizojnë zërat e rinj dhe të sjellin një perspektivë të re rinore në të gjitha aspektet e jetës së qytetit.

Ju ftojmë të merrni pjesë dhe të argëtoheni me Coca-Cola Zero në Chill Zone në Sunny Hill Festival!