Numerologji

Sheh kudo “777”? Zbulo ç’mesazh po të dërgon universi

Shkruar nga Anabel

25 Gusht 2022

Sheh kudo “777”? Zbulo ç’mesazh po të dërgon
GETTY /MARGIE RISCHIOTTO

777 është një numër engjëjsh dhe si i tillë, transmeton mesazhet që universi të dërgon.

Numrat e engjëjve janë shifrat që përsëriten, si p.sh.: 111 apo 222 dhe kanë një mesazh dhe kuptim special për ty.

Ç’kuptim ka 777?

7 lidhet me fatin dhe lidhjen hyjnore që ke ti me engjëjt. Nëse sheh një 777 do të thotë se do të kalosh në një shteg të ri dhe të tjera mundësi të presin. Energjia e numrit 777 është shumë magnetike dhe të motivon të gjesh potencialin e duhur dhe drejtimin që të frymëzon në jetën tënde.

Edhe nëse po pret ngritje në detyrë, apo rritje page, 777 ndoshta nuk mund të jetë një “po” e plotë, ama të tregon se po ecën në rrugën e duhur.

Po në dashuri?

Në aspektin sentimental, 777 të thotë të jesh prezent/e dhe të jetosh në moment. Të sjell një moment special, të cilin nuk duhet ta humbësh, pasi do të ketë një efekt pozitiv në të ardhmen në çifit.

Bëhu gati për një rrugëtim të bukur, ku do të ndiesh të gjitha emocionet që dashuria të ofron. Por, të thotë edhe të gjesh ekuilibrin e duhur dhe të stabilizosh mendjen dhe zemrën.

Ç’të bësh kur sheh 777?

Ta konsiderosh veten me fat, sepse universi jo vetëm që po komunikon me ty, por edhe po të mbështet në udhëtimin tënd jetësor. Rrit vibrimin dhe energjinë, si dhe besoji zgjedhjeve të tuan ë jetë.

Gjithashtu, shijoje momentin! Kupto që fati është kombinimi i rastësisë me energjinë pozitive, ti s’mund ta kontrollosh, thjesht mund të mësosh dhe përfitosh prej tij.

Artikuj të sugjeruar: