Instagramming

Me një foto dhe pa shumë fjalë, Fifi hedh poshtë zërat se ajo dhe Adisi janë ndarë!

Shkruar nga Anabel

18 Gusht 2022

Me një foto dhe pa shumë fjalë, Fifi hedh poshtë zërat
Photo Credits: @fifiofficial/ Instagram

Ditën e sotme, një nga lajmet që mund të keni parë më shpesh në portale është ai ku thuhet/dyshohet/investigohet etj., nëse Fifi është ndarë apo jo nga Adisi.

Gjithçka nisi nga kjo story e këngëtares:

Me një foto dhe pa shumë fjalë, Fifi hedh poshtë zërat
Photo Credits: @fifiofficial/ Instagram

Megjithatë, pak minuta më parë Fifi postoi këtë foto të tij:

Me një foto dhe pa shumë fjalë, Fifi hedh poshtë zërat
Photo Credits: @fifiofficial/ Instagram

Shumë zhurmë, "kjo punë paska shumë zhurmë", për asgjë...

Në 6 shkurt të këtij viti, Fifi konfirmoi romancën me Adis Patushin.

Artikuj të rekomanduar:

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI