Social Buzz

Këto 3 mënyra për të palosur xhinset do t'ju lirojnë shumëëë hapësirë në raft/dollap!

Shkruar nga Anabel

17 Gusht 2022

Këto 3 mënyra për të palosur xhinset do t'ju
Photo Credits: Getty Images

Nëse ka diçka që e kemi të gjithë, ato janë xhinset. Fakti që nuk dalin kurrë nga moda dhe zakonisht duan shumë kohë përpara se të vjetërohen, bënë që të kemi jo një, por shumë palë xhinse. Gjithçka duket në rregull, deri në momentin kur na duhet t'i palosim dhe kuptojmë se zënë kaq shumë hapësirë në dollap. 

Problemi me garderobën është se ajo shtohet vazhdimisht, ndërkohë që dollapi ynë mbetet po ai (për një kohë të gjatë, të paktën).

Prandaj, ca mënyra të mira palosjeje nuk do bënte keq t'i dinit. Kjo video në TikTok shpjegon si t'i palosni xhinset në 3 raste të ndryshme:

- Kur do t'i vendosni në një raft

- Kur do t'i vendosni në një sirtar të thellë

- Kur do t'i vendosni në hapësira të vogla

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI