Thonjtë

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend

Shkruar nga Anabel

17 Gusht 2022

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
Frazer Harrison

Selena Gomez ndau një foto në Instagram, ku tregonte thonjtë e saj ngjyrë ulliri dhe njerëzit e adhuruar menjëherë, duke thënë se është manikyri perfekt për vjeshtën që na pret.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Selena ia besoi duart e saj artisitit Tom Bachik, i cili postoi edhe foton. “Ulliri është ngjyra e @selenagomez” tha ai, ndërkohë që me thënë të drejtën, po, është ngjyra e saj.

Gjithsesi, nëse dëshiron diçka si kjo, por jo këtë, të tregojmë ne ca ide tipike vjeshtake se ja, erdhi shtatori.

#1

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
@etsy_UK/ Pinterest

#2

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
@fabmoodmag/ Pinterest

#3

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
thekriscollective.com

#4

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
Nathalie Wang/ Pinterest

#5

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
@itakeyou/ Pinterest

#6

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
@iulia07092002/ Pinterest

#7

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
@jessicaw091200/ Pinterest

#8

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
@beautymone/ Pinterest

#9

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
@weheartitapp/ Pinterest

#10

Selena Gomez na tregoi thonjtë e saj dhe papritur nisi një trend
@TrendyThingsToBuy1/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: