Sex

Si ta bësh *fantastik* seksin gjatë pushimeve?

Shkruar nga Anabel

16 Gusht 2022

Si ta bësh *fantastik* seksin gjatë pushimeve?
Bustle

Nëse je me pushime me partnerin/en, të duhen me patjetër këto këshilla:

1. Shfrytëzo të gjitha orenditë e dhomës së hotelit

2. Merr kohën e duhur që të "vish në qejf"

3. Mos mendo për asgjë tjetër

4. Eksperimento me trupin e partnerit/es

5. Mos harro lubrifikantin dhe lodrat e seksit

6. Mos numëro herët që bën seks, thjesht bëj seks!

7. Provo lëvizje dhe "stile" të reja

8. Mos harro paralojën

9. As seksin oral, sidomos seksin oral!

10. Kënaqu dhe mos kontrollo e-mailet

Artikuj të sugjeruar: