Vetebesimi

Do të dukesh me vetëbesim? Bëj këto veprime

Shkruar nga Anabel

16 Gusht 2022

Do të dukesh me vetëbesim? Bëj këto veprime
Photo Credits: unchainyourbrain

Vetëbesimi është një karakteristikë që me praktikën e duhur, kthehet në një armë shumë të fortë. Janë disa veprime specifike dhe shumë të thjeshta, të cilat bëjnë të mundur që të dukesh plot vetëbesim dhe rrjedhimisht, një person tërheqës.

Kur mban mjekrën lart

Sigurisht, në një pozicion komod. Me këtë, tregon se e di çfarë do.

Postura e drejtë

Na beso, bën diferencën.

Kontakti me sy

Kjo të bën një person të paharrueshëm.

Takimi

Kur ke një mënyrë takimi unike, njëkohësisht të fortë, por jo të sikletshme, lë një përshtypje shumë të mirë.

Mos i mbaj duart në xhepa

Madje, bëj gjestikulacione që nënkuptojnë se je i/e interesuar në bashkëbisedim. Kështu, e tërheq të gjithë vëmendjen nga vetja.

Artikuj të sugjeruar: