Style Tips

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën, sipas vajzave franceze

Shkruar nga Anabel

14 Gusht 2022

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën,

Koha gri na bën të mendojmë më shumë për vjeshtën dhe rrjedhimisht, bashkë me shtatorin zgjohet nevoja për veshje dhe kombinime të reja. Kush më mirë se vajzat franceze mund të na japë ide (jo)bazike kombinimesh që do duam t'i përsërisim gjatë muajve në vijim? Kini parasysh këshillat e tyre para blerjeve të reja të sezonit. 

1. Jumpsuit + një golf i hollë + kambale

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën,

2. Fustan i trikotuar + pardesy + çizme

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën,

3. Triko + rrip + xhinse

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën,

4. Fund i ngushtë + triko e shkurtër

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën,

5. Lëkurë + lëkurë + bluzë e trikotuar

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën,

6. Xhinse + bluzë me jakë + jelek

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën,

7. Fund + çizme të shkurtra + xhaketë + këmishë

7 kombinime që do t'i përsërisni gjithë vjeshtën,

Burimi: Who What Wear