Celebrity

Fotot e paparacëve: Ben Affleck nuk duhet aspak i lumtur dhe jo pa arsye

Shkruar nga Anabel

13 Gusht 2022

Fotot e paparacëve: Ben Affleck nuk duhet aspak i lumtur dhe jo pa arsye

Çdo lëvizje e Ben dhe Jen është dokumentuar këto javët e fundit dhe qëndrimi i tyre në Paris për muajin e mjaltit ka qenë në qendër të vëmendjes së paparacëve, nga daljet në rrugë, të qarat në restorant e deri te dremitja e Ben Affleck. Por, siç duket, kjo situatë ka qenë e vështirë për këtë të fundit.

Disa foto ku Ben (ndryshe nga J.Lo) duket qartazi aspak i lumtur:

Fotot e paparacëve: Ben Affleck nuk duhet aspak i lumtur dhe jo pa arsye
Fotot e paparacëve: Ben Affleck nuk duhet aspak i lumtur dhe jo pa arsye
Fotot e paparacëve: Ben Affleck nuk duhet aspak i lumtur dhe jo pa arsye
Fotot e paparacëve: Ben Affleck nuk duhet aspak i lumtur dhe jo pa arsye
Fotot e paparacëve: Ben Affleck nuk duhet aspak i lumtur dhe jo pa arsye

Sipas Page Six, Ben Affleck nuk ishte aspak i lumtur për mungesën e privatësisë gjatë muajit të mjaltit në Paris. “Ben ishte paksa i trembur në Paris,” tha një burim, duke shtuar se ndonëse ai ishte mësuar që t’i bënin foto, “ky ishte një nivel krejtësisht i ri - një nivel pothuajse si [vëmendja ndaj] Princeshës Diana”.

Burimi vazhdoi, "Ben është mësuar me fotot. Por ai mendoi se muaji i mjaltit ishte një cunami. Jennifer e ka më të thjeshtë dhe e di se çfarë vjen me famën, por ai ende nxehet."

Përtej famës, edhe yjet e njohur janë njerëz dhe është e kuptueshme që kanë nevojë për privatësinë e tyre. Megjithatë, Bennifer mund të kishin zgjedhur një vend më intim, jo Parisin e mbipopulluar.

Siç mund ta dini, në vitin 2003 ata shtynë dasmën për shkak të vëmendjes së tepërt të medias. Shpresojmë që Ben ta mbledhë veten sepse larg qoftë që vëmendja mediatike të jetë arsye për divorc.

MOS I HUMBISNI