Moda

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht veshjen (për mirë, sigurisht)

Shkruar nga Anabel

12 Gusht 2022

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@samanthahammack/ Pinterest

Rripi, mund të duket si një aksesor më tepër, por në fakt, ka shumë rëndësi dhe këto foto e tregojnë më së miri.

Fund xhins + këmishë + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@heycourt2012/ Pinterest

Pantallona të shkurtra + kanotierë + xhaketë + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
viroutendencia.com

Kostum me pantallona të shkurtra + kanotierë + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
shopltk.com

Pantallona me bel të lartë + bluzë + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@usahola/ Pinterest

Këmishë + pulovër + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@silkfred/ Pinterest

Një fustan i lirshëm + (po po, e gjete!) rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@CHICTALK/ Pinterest

Këmishë oversize + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@dailymail/ Pinterest

Xhaketë + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@thatgirl1607/ Pinterest

Fund + kanotierë + xhaketë + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@EPStyle/ Pinterest

Pantallona + xhaketë + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@CHICTALK/ Pinterest

Fund i gjatë + pulovër + rrip

Këto foto dëshmojnë se si një rrip ndryshon totalisht
@atlanticpacific/ Pinterest

P.S.: Bëji screenshot kombinimeve që do, se ja, erdhi vjeshta…

MOS I HUMBISNI