Flokët

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju bëjnë ta prisni me padurim vjeshtën!

Shkruar nga Anabel

11 Gusht 2022

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju
Photo Credits: Getty Images

Nëse keni kërkuar një justifikim për të ndryshuar ngjyrën e flokëve, atëherë le të jetë fillimi i një sezoni të ri ai që ju shtyn drejt sallonit të bukurisë. Ndërsa pranvera dhe vera kanë qenë të gjitha me fije të ndezura, bjonde apo ngjyra të tjera të hapura, ekspertët presin një kalim në tone më komode dhe nuanca më të ngrohta gjatë vjeshtës. 

Ja 8 prej tyre:

1. Smoked Chestnut

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju

2. Cozy Blonde

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju

3. Warm Red-Brown

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju

4. Platinum Blonde

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju

5. Deep Brunette

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju

6. Golden Blonde

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju

7. Carnelian Copper

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju

8. French Girl Brunette

Këto 8 tendenca për ngjyrën e flokëve do t'ju

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI