Fashion on TV

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë këtyre filmave

Shkruar nga Anabel

11 Gusht 2022

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Fuqia dhe ndikimi i filmave është i jashtëzakonshëm dhe jo më kot janë një pjesë e pandashme e njerëzve, qoftë përmes mesazhit, konfliktit të karaktereve, shprehjeve ikonike e deri te veshjet që kthehen në trend. Te këto të fundit do të ndalemi në vijim, më konkretisht te rroba banjot. Shihni disa modele që u bënë ikonike falë filmave.

Manina (Brigitte Bardot) - The Girl in the Bikini (1952)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Pola (Marylin Monroe) - How to Marry a Millionaire (1953)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Marianne (Romy Schneider) - The Swimming Pool (1969)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Cristina (Ornella Muti) - Madly in Love (1981)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

C.J. (Pamela Anderson) - Baywatch (1989)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Nicole (Reese Witherspoon) - Fear (1996)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Marge (Gwyneth Paltrow) - The Talented Mr. Ripley (1999)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Jinx (Halle Berry) - Die Another Day (2002)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Lara (Angelina Jolie)  - Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Madison (Demi Moore) - Charlie’s Angels: Full Throttle (2003)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Allie (Rachel McAdams) - The Notebook (2004)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Cecilia (Keira Knightley) - Atonement (2007)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Elena (Nina Dobrev) -The Vampire Diaries (2009)

 

Sophie (Emma Stone) - Magic in the Moonlight (2014)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Jess (Margot Robbie) - Focus (2015)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Nancy (Blake Lively) - The Shallows (2016)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Midge (Rachel Brosnahan) - The Marvelous Mrs. Maisel (2017)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë

Maddy (Alexa Demie) - Euphoria (2019)

E dinit? 15+ rroba banjo që u bënë të famshme falë