Thonjtë

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e shtrenjtë', provoni këto ngjyra thonjsh

Shkruar nga Anabel

11 Gusht 2022

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e

Besojeni ose jo, thonjtë mund të të ndryshojnë komplet veshjen duke ju bërë të dukeni më cool, chic dhe stil! Përveç kësaj, një ngjyrë thonjsh "me personalitet" e bën edhe veshjen më të thjeshtë të duket më e shtrenjtë. 

Cilat janë ato?

1. Tumerik

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e

2. Jeshilja e vrarë

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e

3. Thuajse e zezë

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e

4. Gati në të bardhë

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e

5. Një miks ngjyrash neutrale për ta bërë edhe më chic dorën

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e

6. Thonjtë ngjyrë shege duken gjithmonë "të shtrenjtë"

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e

7. Ngjyra e blu xhinsit është një tjetër opsion i mirë

Nëse doni që veshja dhe pamja juaj të duket më 'e

Burimi: Who What Wear