Instagramming

Loredana ka qenë pjesë e videoklipit të Yli Limanit dhe ju as që e keni vënë re!

Shkruar nga Anabel

9 Gusht 2022

Loredana ka qenë pjesë e videoklipit të Yli Limanit dhe ju as
Photo Credits: Google Images

Kënga "Ke pi sonte shumë", publikuar në 2017-ën, është një nga këngët e para të Ylli Limanit.

Me siguri ju e keni dëgjuar, versionin origjinal ose atë remiks, por ky detaj mund t'ju ketë shpëtuar.

Loredana ka qenë pjesë e videoklipit të Yli Limanit dhe ju as
Photo Credits: ONIMA/ YouTube
Loredana ka qenë pjesë e videoklipit të Yli Limanit dhe ju as
Photo Credits: ONIMA/ YouTube

Pjesë e videoklipit është edhe Loredana, në një periudhë gjatë së cilës artistja nuk e kishte filluar ende plotësisht karrierën e saj.

Loredana ka qenë pjesë e videoklipit të Yli Limanit dhe ju as
Photo Credits: ONIMA/ YouTube
Loredana ka qenë pjesë e videoklipit të Yli Limanit dhe ju as
Photo Credits: ONIMA/ YouTube

Në vitin 2018, Loredana fitoi vëmendje të gjerë në rrjetet sociale nga videot e saj me lip-sync (lëvizje buzësh sipas një kënge), marrëdhënien me Mozzik dhe më pas me muzikën. 

Kënga e saj debutuese, "Sonnenbrille", u publikua më pas në qershor 2018 dhe vazhdimin e dimë të gjithë :)

MOS I HUMBISNI