Sex

Si të vendosësh disa kufij në aspektin seksual?

Shkruar nga Anabel

8 Gusht 2022

Si të vendosësh disa kufij në aspektin seksual?

Kufijtë janë shumë të rëndësishëm në çdo aspekt, sidomos në atë seksual. Kështu, do të arrish të marrësh dhe japësh më shumë kënaqësi, si dhe do të ndihesh rehat me partnerin/en dhe përvojat e tua.

Si të vendosësh kufij? Duke thënë këto shprehje:

Kur pozicioni është i parehatshëm

Ky pozicion nuk po më bën të ndihem mirë. Mund të provojmë një tjetër?

Kur ai/ajo të kërkon të eksperimentoni me diçka që ti nuk je dakord

Nuk jam i/e mendimit që të eksperimentojmë me…

Në fakt, nuk po ndihem shumë rehat me…

Kur thjesht nuk je në humor

Nuk jam në humor për seks. Mundet thjesht të rrimë dhe të përkëdhelemi duke parë një film?

Kur ndërmerr veprime që të lëndojnë/shkaktojnë dhimbje/denigrojnë pa miratimin tënd

Mos e bëj më kurrë këtë! Jo pa e diskutuar më parë!

Kur ai mendon se nuk ka kondom për penisin e tij “gjigant”

Nuk bëj seks pa kondom!

Artikuj të sugjeruar: